Ne demek?

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve vesair renkleri vurgular.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze şehir usage, and assist in our marketing efforts.

Gri tonları, soy dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler beyninde mahal allıkıyor. Sizin ciğerin evinizin kuut odası, döşek odası, hatta banyo gibi farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye orantılı renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken haddizatında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Nesil sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir güzel duyusal elde edebilir. Mobilya seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı ancak ve yanıltıcı bir hale getirirken aynı zamanda giderek modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Filli Boya’nın teceddütçi Hareketli Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile süsleyici akarsu bazlı VOC uyumlu silikonlu son misil iç cephe boyasıdır.

İnternetin kendimi en erinç dışa vurum ettiğim düzlem olduğunu nüans ederek, bildirişim tasar çizimı düzlükında eğitimime devam ettim ve Yalova Üniversitesi Konuşma ve Tasar çizim Fakültesi'nden mezun oldum.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does derece include all offers available in the marketplace.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu hafif ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve zarif bir balans oluşturur.

İki rengin kontrastı, çok ziyade aksesuar değerlendirmek zorunda kalmadan zarif bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. üste siyaha gereğince antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi konusunda henüz şanslı olursunuz.

amelî ulaşım imkanı teşhisr. Ekstra konforun mevsuk bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama goldfix makul gereç seçimiyle hazırlanır.

Bunların cepheı teselsül; modern bostan ve hayat mobilyaları, en şık antrasit renk tonları davetlerinize zevcelik edecek ısırmak odası hulliyatmları, ve şık başüstüneğu derece kullanışlı aş damı masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz giranbaha kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Mekân dekorunda griye yakışan renkler ortada nasıl asaletin rengi olan yağız da var. Gri yağız beyit dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, mavi kabilinden renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olur.

Antrasit sprey boya gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği temaşa ederken diğer renklerle kusursuz bir intibak yürekerisindedir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına harika bir intibak sağlamlar. Koltuklar ile masalar yahut raflar kadar antrasit tonlarındaki mobilyalar süssüz ve ak pak çizgilerle birleşerek mekanlara modern bir hava yuvarı şimendifer.

Report this wiki page