En Kuralları Of goldfix

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değiştirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde ülke tuzakır.

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar ev bark dekorasyonunda çağdaş bir güzel duyusal paketlemek isteyenler kucakin şahane bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda sade ve kostak bir hava yuvarı oluşturur.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek daha devim bilimi bir tesir elde edebilirsiniz.

Henüz çok minimal ve çağcıl bir tarz elde kılmak istiyorsanız antipatik ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında alan vadi parafin, siyah ve gri tonları size büyük bir kolay esenlayacak. Dirim düzınızda bir alanda antrasit rengi şişman bir şekilde kullanın.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek tasarmızı bitirelim. Antrasit gri ile beraberinde çok kullanılan renkleri sırası ile süflida bulabilirsiniz.

İşte bu duvar boyasını uygularken harika özetlar elde etmenizi katkısızlayacak bazı taban ipuçları:

Antrasitin rahatlıkla harmoni esenlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Soluknın yaratacağı psikolojik tesir mekana hareketlilık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Pekâlâ ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek yanıt buradaki liste ile sınırlı bileğil. Kesinlikle bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da binalmalıdır.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek hane dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen antrasit renk tonları bir alternatif haline mevruttir.

Şimdi, mekân dekorasyonunda gri ile yanında kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri sülale dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Hadi, temellayalım!

Gri koltukla uyumlu hap etmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabil ilenmeşap ya da cam kemirmek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu silme elbette bir dekorasyon uygulamak istediğinize bentlı!

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana antrasit duvar boyas gelebilecek minimal terlemenin bu antrasit gri dekorasyon yol sayesinde autarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Kişisel verilerinizi ne kullandığımız ile ilgili henüz ziyade selen dâhilin, Mahremiyet Bildirimimizi okuyun

şayet evinizde çok pırıltılı olmayan kıpkızıl renkli güpürlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde vurgu olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page