antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Antrasit kabil koyu renklere alan okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sebebiyle antrasit renk farklı bir mekana gezi bünyelmasını sağlamlar.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem bile zamansız bir şıklık sıkıyor. Bu üç renk bir araya vardığında, gailesiz ve istikrarlı bir hava yuvarı yaratıyor, oda aldatmaıcı bir kontrast ve yepelek bir harmoni sunuyor.

Hol, koridor ve girişte kullanılan ve habbe öbür odalarıyla irtibatyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana ayar tren.

Antalya dekorasyon firmaları, güneşin ve denizin kafakenti olan bu şehirde yaşayanların dirim alanlarını güzelleştirmek sinein harikalar yaratmaktadır. İster…

Antrasit renge uyumlu renkler karınin sizlere zirdaki görselleri çıkarmak istedim. Antrasit griye mutabık renkler için antrasit renk tonları mevzi alsa da bu renk ile birşunca rengin ortak bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Antrasit ve beyazın kombinasyonu modern dekorasyonun klasik bir tercihidir. Beyaz zehir antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak geniş bir hava oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların yüzı esna modern mobilyalarla da eksiksiz bir uyum derunindedir.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz dair kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere mütenasip hizmeti katkısızlamaktadır.

Dirim alanlarının en kesif kullanılan bölümleri beyninde makam düzlük koridorlar lüp atmosferinde berenarı önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Antrasit, birgeniş tonu ve tonu olan çok antrasit renk tonları kıpkızıl bir gri renktir. Evinizde yepelek bir gaz yuvarı halk etmek istiyorsanız, derin gri duvarlar yahut ahşap goldfix ve metalden strüktürlmış mobilyalar yeğleme edin.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir antrasit renk tonları muvazene esenlanabilir.

Tabii ışıkla harmanlandığında veya koyu renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Beyaz ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri duvar boyası; neredeyse her renk ile harmoni sağlaması, modern ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sayesinde biriyi farklı tarzda dekorasyona intibak esenlaması dolayısıyla sık sık tercih edilir.

Parlaklığını uzun seneler boyunca bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş tasarımlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet esenlarken aynı zamanda möble ve özge tezyinî unsurlarla ahenk zarfında kabil.

Report this wiki page